HomeTrainingInterimAdviesNieuwsContact
 
 


Al heel lang fascineren mensen en hun gedrag mij en die fascinatie wordt steeds groter. Mensen zijn zo bijzonder!

Sinds 2009 werk ik als zelfstandig coach en loopbaanbegeleider. Een keuze waar ik nog elke dag blij mee ben! Hiervoor was ik gedurende vele jaren actief in het HRM vak. Ik werkte 4 jaar voor een zorginstelling en vervolgens 8 jaar bij een grote zorgverzekeraar. In 2009 besloot ik mijn hart te volgen en startte ik mijn loopbaan als zelfstandig coach en loopbaanbegeleider. Een basis daarvoor vond ik o.a. in de opleiding Instrument voor Hulp bij het ITIP (school voor werk en leven) en de NLP Practitioner Opleiding en de NLP Master Opleiding bij JBL Trainingen.

In mijn werk motiveer ik mensen hun talenten daad-werkelijk in te zetten en het leven te leiden zoals zij dat willen.Om zo met elkaar te streven naar een mooiere en betere wereld.

Op mijn best ben ik als ik met mensen “het vuur” in hun leven en werk mag vinden en als ik hoofd en hart mag verbinden. Ik stimuleer mensen in het kiezen voor zichzelf en ik help ze in het vinden van vrijheid en ontspanning. Thema’s waar ik me thuis bij voel, zijn o.a.:
Gezonde grenzen stellen | constructief het conflict aangaan
De lat omlaag
Afstemmen, aansluiten en verbinden
Bevorderen van eigenaarschap en pro activiteit
Prioriteiten stellen | time management
Balans werk – privé

“Veranderen is doen” is voor mij een belangrijke drijfveer. Weten waar je naar toe werkt en dat in kleine stappen in de praktijk gaan brengen. Experimenteren, toepassen en ervaren. Zodat je inzicht krijgt in je eigen denken, voelen en handelen.

Daarnaast geloof ik in eigenaarschap en zelf in actie komen, in de wilskracht, in eerst begrijpen en dan begrepen worden en in samen delen. Ik ben er van overtuigd dat er genoeg is voor iedereen op deze wereld en ik vind samen werken en elkaar iets gunnen belangrijk.

De afgelopen jaren zag ik veel verschillende mensen en bedrijven en een diversiteit aan branches en aan coachthema’s. Die afwisseling is belangrijk voor mij, daardoor blijf ik scherp en geïnspireerd.Inspiratie haal ik ook uit Covey (7 eigenschappen van effectief leiderschap), systemisch werken (werken met familie opstellingen) en (mijn) dromen.

Werkwijze
De begeleiding start met een intake, waarin de coachvraag helder wordt geformuleerd en waarin we verkennen of er vertrouwen en een ‘klik’ is aan beide kanten. Tevens maken we dan afspraken over de hoeveelheid sessies, evaluatiemomenten, het wel of niet betrekken van je leidinggevende, kosten etc. Dit alles leg ik vast in een offerte. Na goedkeuring van de offerte door jou en eventueel je leidinggevende starten we met de coachsessies zelf. Een sessie duurt anderhalf uur en vindt plaats in Berkel-Enschot. Gemiddeld bestaat een traject uit 5 tot 8 sessies. De begeleiding sluiten we af met een eindevaluatie, een tussentijdse evaluatie behoort ook tot de mogelijkheden.